ASIAKKAAN SANA

”Olen ollut Topin valmennuksessa pitempiä ja lyhyempiä valmennusjaksoja ja voin sanoa, että hän on erittäin perehtynyt street workouttiin. Hänen ohjeistuksellaan sain ensimmäiset muscle uppiini sekä muokkasin kehonkoostumustani. Oli myös mukava, kun treeniohjelmat ja treenit muokattiin armeija-aikaan sopivaksi.”

– Konsta, 20

”Topi on ammattitaitoinen ja ottaa asiakkaan tarpeet todella hyvin huomioon kaikessa tekemisessä! Reenit on todella laadukkaita ja hyvin rakennettuja. Opetusvideoiden avulla kokemattomampikin treenaaja saa liikkeistä sekä suoritustekniikoista todella kattavaa ja laadukasta infoa. Omalta osaltani voin suositella Topin valmennusta kaikille, jotka haluavat laadukasta valmennusta ja hyviä tuloksia ammattitaitoisen valmentajan opastuksella”

– Aatu, 20

”Topi on hyvin lähestyttävä persoona. Topin kanssa ollaan kehitetty kehonpainoliikkeiden lisäksi kuntoani yleisesti. Hän ottaa aina valmennuksissa asiakkaan lähtökohdat ja elämäntilanteen huomioon, sekä osaa regoida muuttuviin tilanteisiin hyvin valmennuksien aikana. Hän on myös hyvin kannustava ja tsemppaava, oli tavoitteet sitten isot tai pienet.”

– Atte, 18

”Heti ensimmäisenä yllätti, kuinka helpoksi kaikki valmennukseen mukaan lähteminen on tehty. Jo alussa kehitys näkyi hyvin ja ylipäänsä kehittyminen on valmennuksen keskiössä. Vinkkejä liikkeisiin sai paljon ja oli mukava oppia ja ymmärtää hypertrofiasta ja  voimatasojen kasvamisesta teoreettisella tasolla. Valmennusta on takana jo useita kuukausia ja motivaatio treenaamiseen sekä terveellisesti syömiseen on korkealla. 

– Armas, 23

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMInEN!

KARTOITETAAN TILANNETTA JA MIETITÄÄN, MIKÄ VALMENNUS VOISI SOPIA JUURI SINULLE.