Kokemukset

”Olen ollut Topin valmennuksessa pitempiä ja lyhyempiä valmennusjaksoja ja voin sanoa, että hän on erittäin perehtynyt street workouttiin. Hänen ohjeistuksellaan sain ensimmäiset muscle uppiini sekä muokkasin kehonkoostumustani. Oli myös mukava, kun treeniohjelmat ja treenit muokattiin armeija-aikaan sopivaksi.”

– Konsta, etävalmennuksesta

”Topi on ammattitaitoinen ja ottaa asiakkaan tarpeet todella hyvin huomioon kaikessa tekemisessä! Reenit on todella laadukkaita ja hyvin rakennettuja. Opetusvideoiden avulla kokemattomampikin treenaaja saa liikkeistä sekä suoritustekniikoista todella kattavaa ja laadukasta infoa. Omalta osaltani voin suositella Topin valmennusta kaikille, jotka haluavat laadukasta valmennusta ja hyviä tuloksia ammattitaitoisen valmentajan opastuksella”

– Aatu, etävalmennuksesta

”Kiitos asiantuntevasta ja innostavasta ohjauksesta Helsingin Street Workout Workshopissa! 🙂 Sain uusia vinkkejä treenaamiseen ja suoritukseni paranivat! Suosittelen!”

– Anssi, workshopista

 

”Olen ollut melkein puoli vuotta Topin valmennuksessa ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Topi on todella osaava street workout valmentaja ja erittäin hyvä tyyppi, mikä valmennussuhteessa on todella tärkeää. Kehitystä on tullut huimasti kun ohjelmat on luotu järkevästi ja Topilta saa aina tukea ja neuvoja jos liikkeiden kanssa tarvitsee apua. Ohjelma tehtiin juuri minun tilanteeseen sopivaksi ja muutoksia tehdään tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Voin lämpimästi suositella!”
– Taru, kontaktivalmennuksesta

”Topi on hyvin lähestyttävä persoona. Topin kanssa ollaan kehitetty kehonpainoliikkeiden lisäksi kuntoani yleisesti. Hän ottaa aina valmennuksissa asiakkaan lähtökohdat ja elämäntilanteen huomioon, sekä osaa regoida muuttuviin tilanteisiin hyvin valmennuksien aikana. Hän on myös hyvin kannustava ja tsemppaava, oli tavoitteet sitten isot tai pienet.”

– Atte, kontaktivalmennuksesta

”Heti ensimmäisenä yllätti, kuinka helpoksi kaikki valmennukseen mukaan lähteminen on tehty. Jo alussa kehitys näkyi hyvin ja ylipäänsä kehittyminen on valmennuksen keskiössä. Vinkkejä liikkeisiin sai paljon ja oli mukava oppia ja ymmärtää hypertrofiasta ja  voimatasojen kasvamisesta teoreettisella tasolla. Valmennusta on takana jo useita kuukausia ja motivaatio treenaamiseen sekä terveellisesti syömiseen on korkealla. 

– Armas, kontaktivalmennuksesta

Erittäin asiantuntevaa ohjausta Helsingin Street Workout Workshopissa. Erityisesti plussaa siitä, että otat yksilöllisesti huomioon jokaisen lähtötason ensikertalaisista jo pidempään harrastaneisiin. Kiitos!”

– Jonna, workshopista

”Kahden päivän street workout workshopissa sain paljon Topilta neuvoja ja vinkkejä kehonpaino harjoitteluun. Kässäriä olen treenaillut vuosia ja varsinkin tähän sain loistavia vinkkejä, joiden ansioista olen pystynyt luottavaisin mielin myös jatkaa omatoimista treenailua. Oli myös erittäin mukava päästä treenailemaan Topin kanssa kun huomasi miten paljon hänellä on tietoa ja kokemusta, sekä miten hän osasi hyödyntää sitä meidän jokaisen kohdalla. Kiitos”

 – Jenna, workshopista

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMInEN!

KARTOITETAAN TILANNETTA JA MIETITÄÄN, MIKÄ VALMENNUS VOISI SOPIA JUURI SINULLE.