Kaipaatko liikkuvaa kuvaa, mutta kenties kuvausvälineet tai leikkaustaito puuttuu? Ei huolta. Oli sitten kyseessä pieni- tai iso projekti, lopputulos on varmasti laadukas. Tsekkaa alta valmiita klippejä ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä mainos sulle tai sun yritykselle.

Ohessa valmis videoprojekti, jonka toteutin Olefit Pihtipudas -kuntosalin kanssa. Ennen itse kuvauspäivää toteutin alkukartoituksen, jossa kuuntelin asiakkaan toiveita videon sisällöstä. Tätä seuraa itse kuvauspäivä, jossa toivottu sisältö taltioidaan kameralle mahdollisimman laadukkaasti. Ennen valmista lopputulosta video koulitaan leikkauspöydällä visuaalisesti kauniiksi. 

Kiinnostaako tämän kaltainen laajakuvavideo? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sullekkin laadukas klippi!

Ohessa valmis pystyvideo, jonka tein Partanentraining:lle. Tällainen video on tarkoitettu käytettäväksi instagram-sovelluksessa, ja tarkemmin ottaen tarinapalstalla. Tarinapalstalle käy vain puhelimen näytön muotoiset videot sen ollessa pystysuunnassa. Tarinassa videon korkein mahdollinen kesto on 15 sekuntia, joten se on oheisella videolla maksimoitu.

Kiinnostaako tämän kaltainen pystyvideo? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sullekkin laadukas klippi!

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMINEN.